Translate

luni, 20 februarie 2017

FESTIVALUL “BUN EȘTI, DOAMNE, BUN!” 2016


Pe data de 4 decembrie 2016, a avut loc în parohia noastră Ediția a IV-a a Festivalului de Colinde și Datini de Crăciun BUN EȘTI, DOAMNE, BUN!”, care  a adus împreună cele 11 parohii ale Protopopiatului de Nord, fiecare având în frunte părinții lor duhovnici și o surpriză minunată din partea tinerilor Nepsis, care ne-au bucurat nespus prin inițiativa și prezența lor ca grup individual.
Am vestit împreună Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos și am reînviat glasul celor prigoniți pentru El. Strădania tuturor colindătorilor și coordonatorilor a fost simțită prin împletirea datinilor noastre românești, cu iubirea autentică purtată patriei - mamă și cunoașterea sufletului țării noastre – fărâme de istorie, de jertfă a predecesorilor noștri și asumarea responsabilității regăsită în toate generațiile prezente aseară.

Fiind prima duminică după Ziua Națională a României, corul parohiei noastre a adus un omagiu prin intonarea imnului „Deșteaptă-te române!” și a două cântece cu mesaj patriotic ortodox, urmate de colinda „Oaspeți cu azur în gene”.  
Le mulțumim și susținătorilor acestui festival care, prin numărul lor impresionant, au umplut Biserica noastră cu suflete românești îmbrăcate în de la sine grăitorul nostru port popular. Adulți, tineri, copii si bebeluși au adus România cea Mare și Frumoasă, pentru câteva ore, mai aproape.
Îi adresăm mulțumiri și Domnului Consul General al României la Bilbao pentru prezența sa alături de noi, pentru cuvintele frumoase adresate tuturor participanților, pentru informările extrem de utile celor care vor pleca acasă de Sfintele Sărbători, cât și pentru promisiunea că ne va sprijini cu orice vom avea nevoie, pe viitor, pentru a dezvolta și consolida comunitatea de români ortodocși din nordul Spaniei.


În încheierea Festivalului, Părintele Protopop Marian Mănescu a oferit diplome de participare tuturor parohiilor prezente, alături de minunate cuvinte de încurajare și apreciere pentru efortul tuturor coordonatorilor și enoriașilor  din protopopiatul nostru.

Un moment deosebit și emoționant a fost și cel în care cei 11 părinți duhovnici prezenți au colindat „O, ce veste minunată”, împreună cu noi, cei prezenți la acest memorabil eveniment.
Binefăcătorilor Parohiei noastre le mulțumim încă o dată pentru că au fost receptivi, ca de fiecare dată și, datorită lor am putut răsplăti, așa cum se cuvine, colindătorii prezenți; mai mult decât atât, am putut avea grijă și de oaspeții spectatori. Le suntem recunoscători tuturor familiilor implicate. Bunul Dumnezeu vă va răsplăti jertfa negreșit.
Post binecuvântat tuturor și să ne ajute Domnul să intrăm curați în Sfintele Sărbători!
(Un articol de Mădălina Basarman, publicat cu binecuvântarea Părintelui Paroh Vasile Magnet,
Logroño, 6 decembrie 2016)


ARHIVĂ FOTO


















































Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere